Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Profile πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.762.875 ευρώ. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Από 25/10/2006, και μετά την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την (ίδια) ονομαστική αξία, ευρώ 0,30 ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

PROFILE A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Λεωφόρο Συγγρού 199, Ν. Σμύρνη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των Ευρώ 1.762.875, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού ’Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο’, με έκδοση 3.917.500 νέων μετοχών, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους δικαιούχους μετόχους της εταιρείας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Αγορά ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με τα άρθρ. 16 παρ. 5 επ του κ.ν. 2190/1920 και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

4. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ολοκληρώνεται σήμερα η περίοδος της δημόσιας προσφοράς που έχει υποβάλει η Unilever για την εξαγορά της Ελαΐς.

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 12:00 με το προεδρείο της ΓΣΕΕ (Σταδίου 29).

Συνέδρια

Διαρκεί το συνέδριο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα ”Mentoring-εμπειρίες, αποτελέσματα και προοπτικές” στο ξενοδοχείο ”Park”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v