Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 3 2002

Τα νέα... κατορθώματα στη DOMUS

Kι όμως, η Κούμπας Συμμετοχών, εις εκ των βασικών μετόχων της γνωστής για το ...”υπερφυσικό” της premium, εταιρίας επενδύσεων χαρτοφυλακίου DOMUS επώλησε σε δύο ”δόσεις”, συνολικά 100.000 μετοχές της εταιρίας, χωρίς να επιφέρει σημαντικές μεταβολές στην τιμή της μετοχής, οι συναλλαγές επί της οποίας σπανίως ξεπερνούν τις ολίγες χιλιάδες τεμάχια την ημέρα!

Ως φαίνεται σε αυτή την κατά γενική ομολογία ξεκάθαρα αρνητική συγκυρία βρέθηκαν πρόθυμοι αγοραστές που δέχονται να πληρώσουν το κάθε ευρώ (της εσωτερικής αξίας της μετοχής) περίπου...διπλό.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι οτι και η Σάρρος ΑΧΕ, επίσης εκ των βασικών μετόχων της DOMUS , δέχτηκε, σύμφωνα με σχετική προανναγελία συναλλαγών, να αγοράσει 201.000 μετοχές, από άλλο μέτοχο της εταιρίας DOMUS τον κ. Χαράλαμπο Μιχαλακόπουλο, και μάλιστα με τη δέσμευση που εκείνος αρχικά είχε αναλάβει ενόψει της εισαγωγής της συγκεκριμένης ΑΕΕΧ, στο ΧΑΑ, οτι δεν θα πωλήσει αυτό το ”πακέτο”, εως τον Δεκέμβριο!

Κι ένα τελευταίο στοιχείο. Μπορεί να έχει γίνει του ”κουτρούλη ο γάμος” στα χρηματιστήρια, η DOMUS όμως έχει απολέσει μόλις 3,32% της αξίας της το τελευταίο τρίμηνο. Και το premium, παραμένει σταθερά στη περιοχή του ...100%!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v