Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 9 2006

To... γιοφύρι του ΙΑΣΩ & οι ”ενοικιάσεις” μετοχών!

Με το γεφύρι της... Άρτας έχει αρχίσει να μοιάζει αυτή η ιστορία του ΙΑΣΩ.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι μεγάλοι ”παίκτες” που ενδιαφέρονταν (ξένα και ελληνικά funds) έχουν πλέον κουραστεί κι έφυγαν να... ξαποστάσουν και ότι τη θέση τους έχει πάρει φορέας άλλου χώρου δραστηριότητας, που συζητά ένα εξαιρετικά πρωτότυπο (δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο σωστός... χαρακτηρισμός), deal.

To πρώτο πράγμα που μαθεύτηκε σε σχέση με αυτό το... περιφερόμενο deal είναι ότι το τίμημα θα είναι υψηλό, φτάνοντας στο ύψος των 9 ευρώ για τις μετοχές που θα αλλάξουν χέρια, ποσοστό της τάξεως του 20%.

Και τούτο, λέει, καθώς στο τίμημα πώλησης των μετοχών θα ενσωματωθεί και η προεξόφληση μελλοντικών... μερισμάτων για μετοχές που θα παραμείνουν στην κατοχή των ιατρών.

Προφανώς -εικάζουμε-, με αντάλλαγμα την ”κοινή πλεύση” των δικαιωμάτων ψήφου ή κάποιο μελλοντικό δικαίωμα αγοράς.

Με άλλα λόγια, λένε οι πληροφορίες, το συζητούμενο deal πέραν της αγοραπωλησίας φέρεται να αφορά και ένα είδος ”ενοικίασης” μετοχών!

Και στην ”ουρά” βεβαίως βρίσκονται, λέει, τα σχέδια των επίδοξων αγοραστών για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΙΑΣΩ, με την ανέγερση ξενοδοχείου, και ποιος ξέρει για τι άλλο ακόμα. Πιθανώς να κάνουν και κανένα... πάρκινγκ οι άνθρωποι να βγάζουν τα ”μαλλιοκέφαλά” τους.

Περιττό βεβαίως να ειπωθεί ότι το σχέδιο περιλαμβάνει και κάποιες ”συνέργειες εφοδιασμού” κυλικείων με κάποια προϊόντα!

Τι να σας πούμε! Τα ακούσαμε μετ΄ επιτάσεως, τα καταγράφουμε και περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα προκύψει με το συγκεκριμένο ”γιοφύρι” των ιατρών!

ΥΓ.(άσχετο αλλά και σχετικό): Τώρα τελευταία, οι διαψεύσεις και οι επιβεβαιώσεις των εισηγμένων είναι ολίγον... χλωμές. Το επισημαίνουμε ως σοβαρό θέμα το οποίο μάλλον δεν θα μείνει άνευ... φαρμάκων.

Για να μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v