Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 7 2006

ΝΗΡΕΑΣ-ΙΜΠΕΡΙΟ , ΕΤΕ, ΕΤΜΑ και κάτι... ψιλά

ΝΗΡΕΑΣ: Μετά τον Περσέα φέρεται τώρα να είναι αγοραστής της Ιμπέριο. Πλην όμως, εμείς ρωτήσαμε και η απάντηση ήταν ξεκάθαρα αρνητική. Είπαμε μήπως και ψάχνει πως να μεταφέρει τα... ψάρια!

ΕΤΕ: Κάποιοι παίκτες (μεγάλοι όπως φάνηκε) βλέπουν (ή έστω θέλουν) κάπου εδώ το τέλος της πτώσης της τιμής. Κάποιοι άλλοι ποντάρουν πια σε αυτή την άποψη, κι έσπευσαν να κλείσουν χθες short θέσεις.

ΕΤΜΑ: Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά η εταιρία δημοσίευσε επιτέλους ισολογισμό για το 2005, ο οποίος περιλαμβάνει και τις θυγατρικές στην Κίνα, με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, όπως είχε απαιτήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Τα αποτελέσματα πρέπει να πούμε δεν είναι και τα καλύτερα.

Όλα... ”στο κόκκινο”. Από το μικτό κέρδος, (που είναι... ζημιές), ως και τα καθαρά αποτελέσματα που περιλαμβάνουν επίσης ζημίες της τάξεως των... 9,5 εκατ. ευρώ- περίπου 2,5 εκατ. περισσότερα από τις... προηγούμενες λογιστικές καταστάσεις για την ίδια χρήση!

”Στο κόκκινο”βεβαίως βγήκε και το τρίμηνο.

Αναμένουμε λοιπόν έξοδο από την αναστολή (αφού βγήκαν τα αποτελέσματα των κινεζικών θυγατρικών), η άρση της επιτήρησης όμως, αργεί ακόμη...

ΑΝΕΚ: Στα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι και η μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές. Οπως επίσης και έκδοση ομολογιακού δανείου, μετατρέψιμου ή μη.

Αττικές Εκδόσεις: Προς έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v