Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 28 2006

Σφηνάκια μικρής... κεφαλαιοποίησης!

Για να μη λέτε ότι ασχολούμαστε μόνο με τις τράπεζες και τις μεγάλες μετοχές, έχουμε και μερικά… ”σφηνάκια” μικρής κεφαλαιοποίησης:

ΤΕΞΑΠΡΕΤ: Το έκανε χθες το πρώτο… ”τίναγμα” με ένα +18,18% που έβγαζε μάτι, για να επιβεβαιώσει ότι κάποιο λόγο έχουν αυτοί που μας ρωτούν το τελευταίο διάστημα ”πώς μας φαίνεται η μετοχή, γιατί πολλά ακούν να λέγονται”.

Τι έχουμε να πούμε; Λίγες μετοχές, μικρή κεφαλαιοποίηση (τόσο μικρή που θα μπορούσε να παίξει και για… όχημα). Και μπορεί να είναι ο… Θεός μεγάλος, η εμπορευσιμότητα όμως είναι μικρή, ενώ ο κλάδος μόνο ”σέξι” δεν είναι. Για τους οπαδούς του… απρόοπτου (και του τζόγου) και μόνον!

ΛΑΒΙ: Συνεχίζονται οι βίαιες διακυμάνσεις που θυμίζουν… ασανσέρ. Αν δεν υπάρξουν επίσημα νέα για το περιβόητο πλέον φάρμακο που περιμένει έγκριση στις ΗΠΑ, δεν αξίζει τον κόπο η… ζαλάδα.

ΕΛΦΙΚΟ: Μία ακόμη από τις… ξεχασμένες της Σοφοκλέους βρέθηκε χθες σε υψηλό τριών μηνών. Η κεφαλαιοποίηση και οι… ψίθυροι επίσης παραπέμπουν στην προοπτική του ”οχήματος”.

ΠΑΪΡΗΣ: Εδώ και καιρό οι φήμες έχουν βάλει ”πωλητήριο” στην εταιρία, ενώ η απόδοσή της σε διάστημα ενός μήνα πλησιάζει το 70%. Μάλλον γι’ αυτό η διοίκηση αποφεύγει επιμελώς να πάρει θέση απέναντι στη φημολογία. Μήπως πρέπει να ερωτηθεί;

ΥΓ.: Το κακό με τα ”οχήματα” είναι ότι ενίοτε ”μένουν από… λάστιχο”!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v