Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 19 2006

H Βάσω, τα οικονομικά και η τιμή της... ντομάτας

Δεν της έφτανε η υπόγεια εσωκομματική κριτική της κ. Βάσως Παπανδρέου, έχει και τον κ. Αλογοσκούφη με τα ”καρφιά” του.

Ως γνωστόν, η κ. Παπανδρέου εδώ και αρκετό διάστημα ασκεί αντιπολίτευση απέναντι στις στρατηγικές κινήσεις μεγάλων εταιριών, όπως η Εθνική και η Cosmote, που ανήκουν ακόμη, έμμεσα έστω, στη ”σφαίρα” του δημόσιου ενδιαφέροντος.

Έτσι, ασχολείται με θέματα όχι απλώς οικονομικά (τα οποία έχει σπουδάσει), αλλά επί της ουσίας χρηματοοικονομικά και επιχειρηματικά.

Μόνο που, όπως ψιθυρίζουν ολοένα και πιο… δυνατά οι εσωκομματικοί της αντίπαλοι, έχει πρόβλημα όχι μόνον στα επιχειρήματα (ή την έλλειψή τους), αλλά και στην ίδια τη γλώσσα που χρησιμοποιεί, την οποία θεωρούν –μάλλον δίκαια- εριστική μεν, παρωχημένη δε.

Κι εκεί, στη γλώσσα και τη συμπεριφορά, ”κάρφωσε” χθες ο κ. Γ. Αλογοσκούφης, δίνοντας στη δημοσιότητα επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά να μην εκτίθεται το Κοινοβούλιο από τη συμπεριφορά της κ. Παπανδρέου και του κ. Φλωρίδη, όταν μιλούν στις ”εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες” που παρουσιάζονται ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής!

Έδωσε δε και αποσπάσματα πρακτικών, από τα οποία προκύπτει ότι αμφότεροι μίλησαν στον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στον πρόεδρο της Εθνικής με ένα κακώς εννοούμενο ”τσαμπουκά”, που θυμίζει… χωροφύλακες περασμένων δεκαετιών σε επιτόπια ανάκριση πλανόδιων μικροπωλητών!

Ίσως να νόμισαν ότι συζητούν για τη φουσκωμένη τιμή της ντομάτας στη… λαϊκή!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v