Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 26 2006

Ενας Γαλαξίας με παρελθόν, αλλά χωρίς μέλλον!

Θα μάθατε ενδεχομένως για τη χθεσινή απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να βάλει λουκέτο σε δύο ασφαλιστικές εταιρίες: στην Αργοναυτική και τον Γαλαξία.



Οι ποδοσφαιρόφιλοι, λοιπόν, ίσως θυμηθήκατε τον Γαλαξία ως σπόνσορα στη φανέλα της Λάρισας (όχι παίζουμε, έχουμε άλλωστε πολλά λεφτά για marketing και διαφήμιση!), ενώ παλαιότερα η ίδια ασφαλιστική εταιρία δήλωνε χορηγός της ΑΕΚ (πρώτο μαγαζί, γωνία)…

Οι μικροεπενδυτές της Σοφοκλέους βέβαια έχουν άλλους λόγους να θυμούνται τον –”αείμνηστο” πλέον- Γαλαξία.

Η ασφαλιστική εταιρία ήταν θυγατρική του κυπριακού ομίλου Marketrends του Λάμπρου Χριστοφή, με τον οποίο επιχείρησαν να συνεργαστούν στρατηγικά τα Κεραμεία Αλλατίνη, αλλά το θέμα τελικά δεν προχώρησε, για διάφορους λόγους.

Ένας εξ αυτών ίσως να ήταν και η κίνηση της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να... αναστείλει -προσωρινά- τη διαπραγμάτευση της ΚΕΡΑΛ!

To θέμα όμως είχε και συνέχεια, καθώς λίγο καιρό αργότερα ο Λάμπρος Χριστοφής συμφώνησε να αποδεχτεί δημόσια προσφορά του Παύλου Ψωμιάδη του ομίλου Ασπίς για τη Marketrends Financial Services (η μητρική του ομίλου), κυριότερο περιουσιακό στοιχείο της οποίας ήταν η κυπριακή ασφαλιστική εταιρία Liberty.

Φαίνεται όμως ότι ο Παύλος Ψωμιάδης την… κατάλαβε τη δουλειά (ως γνωστόν έχει ιδιαίτερη εμπειρία ο άνθρωπος στα… ”ντεσού” του χώρου) και έτσι στο deal δεν συμπεριλαμβανόταν η ελληνική θυγατρική, δηλαδή ο... Γαλαξίας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v