Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 25 2006

Δύο ”ονόματα” για τη νέα διοίκηση της Εμπορικής

Ως γνωστόν, η νέα διοίκηση που διορίστηκε χθες στην Εμπορική είναι ”προσωρινή”, καθώς από πλευράς C.A. συνεχίζονται οι βολιδοσκοπήσεις προσώπων για τη θέση του προέδρου και αυτή του διευθύνοντος συμβούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, τα πρόσωπα αυτά περιλαμβάνονται σε μια άτυπη short list και έχουν ήδη περιοριστεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για τη θέση του (μη εκτελεστικού) προέδρου της Εμπορικής οι Γάλλοι φαίνεται να προτιμούν τον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο της S&B και πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ

Για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, που είναι ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, ως CEO της τράπεζας, οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί, αλλά οι Γάλλοι φαίνεται να έχουν ”κατασταλάξει” σε δυο-τρία ονόματα.

Τα περισσότερα έχουν ”ακουστεί”, πλην όμως εμείς ακούσαμε άλλο ένα.

Αυτό του σημερινού προέδρου του Χ.Α. και επαγγελματία τραπεζίτη, κ. Σπύρου Καπράλου (πρώην υποδιοικητής της Εθνικής, πρώην αντιπροέδρος της Banker’s Trust, με θητεία στην EFG Eurobank), που ομιλεί απταίστως τη γαλλική.

Συνεργάτης της στήλης επικοινώνησε με τον κ. Καπράλο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες ότι η C.A. του έχει κάνει πρόταση.

Όπως και να ’χει, πάντως, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το Χ.Α. σ’ αυτή τη φάση, μια και τώρα ανοίγονται μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον της Σοφοκλέους.

Αν και η πρόκληση της διοίκησης στην πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας δεν θα ήταν μικρή…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v