Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 19 2013

ETE: Ένα πρόγραμμα εθελουσίας σε αναμονή μηνών!

ETE: Ένα πρόγραμμα εθελουσίας σε αναμονή μηνών!

Η αγορά το έχει σχεδόν ξεχάσει.

Και με το δίκιο της καθώς το αρχικό αίτημα εθελουσίας εξόδου από την Εθνική είχε υποβληθεί όταν ακόμη το deal Εθνικής - Eurobank ήταν σε ισχύ και προχωρούσαν οι διαδικασίες συγχώνευσης.

Το αίτημα, όμως, από την πλευρά της Εθνικής δεν έχει παγώσει παρά το ναυάγιο του deal ή την αναστολή του όπως με sic τρόπο αναφέρεται.

Η Εθνική θέλει να φύγουν περίπου 1.800 άτομα από το εν Ελλάδι προσωπικό της και ένα μέρος των υπαλλήλων περιμένει με ανυπομονησία να δει τους όρους του προγράμματος για να κάνει χρήση.

Η έγκρισή του όμως καθυστερεί λόγω των γνωστών αρρυθμιών που προκαλούν στο ΤΧΣ η υποστελέχωση και η νοοτροπία γραφειοκρατίας που αναπαράγουν δομές χωρίς καθορισμένες αρμοδιότητες και ευθύνες.

Αντίστοιχες καθυστερήσεις σημειώθηκαν και στην περίπτωση του Τ.Τ., με αποτέλεσμα να σημειωθεί το μάλλον αξιοπερίεργο, το πρόγραμμα εθελουσίας να τρέχει ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό πώλησης.

Μπροστά στα άλλα «ευτράπελα» που σημειώθηκαν στον εν λόγω διαγωνισμό το παραπάνω αποτελούσε… πταίσμα εξ ου και δεν πήρε διαστάσεις.

Το πρόβλημα όμως με την κωλυσιεργία του ΤΧΣ παραμένει και προστίθεται σε τόσα άλλα που σχετίζονται με τη λειτουργία του, υπονομεύοντας την αξιοπιστία του… 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v