Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 5 2006

...Και η απάντηση του Χαμαιλέοντα

Όπως προκύπτει αβίαστα από το σχόλιό μας, (το οποίο επίσης παρατίθεται παρακάτω, για του λόγου το αληθές) ουδόλως διαφωνούμε με την άποψη του κ. Λιακουνάκου, όσον αφορά τη διαχείριση των κρατικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Επί της ”ουσίας” λοιπόν, καμία διαφορά δεν υπάρχει.

Ως προς τη σκοπιμότητα της εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους της Euromedica, για την υπόθεση του Ωνασείου, οι διαφορές των απόψεων περιορίζονται απλά στον τρόπο… έκφρασής τους.

Ο ίδιος ο κ. Λιακουνάκος παραδέχεται στην επιστολή του ότι η εκδήλωση αυτού του ενδιαφέροντος είχε απλά ως στόχο ”να αφυπνίσει τα αντανακλαστικά της πολιτείας” κ.λ.π., συμφωνώντας απολύτως μαζί μας με την άποψη ότι μια τέτοια συνεργασία δεν μπορεί παρά να γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, όπως οι διαγωνισμοί.

Σε αυτό ακριβώς το συμπέρασμα καταλήγει και το σχόλιό μας, το οποίο εξαρχής εδράστηκε στην δημοσιότητα που έλαβε αυτή η πρωτοβουλία της Euromedica, μια πρωτοβουλία που αυτούσια δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να έχει πρακτικό αποτέλεσμα.

Νομίζουμε ότι ουδείς σώφρων παρατηρητής θα διαφωνήσει ότι με την κίνηση αυτή η Euromedica, προαναγγέλλει την πρόθεσή της να διεκδικήσει δραστηριότητες αυτού του είδους όταν και αν η πολιτεία εκδηλώσει αντίστοιχες διαθέσεις (σ.σ. κάτι που κατά την άποψη μας μπορεί να συμβεί όχι πολύ αργότερα). Το οποίο και υπογραμμίσαμε.

Κι ασφαλώς η δημοσιοποίηση τέτοιου είδους πρωτοβουλιών και προθέσεων, ευνοεί την καλλιέργεια ”κλίματος” προσδοκιών στους επενδυτές, σε ένα διάστημα κατά το οποίο η Euromedica ετοιμάζει σημαντική αύξηση κεφαλαίου. Υποθέτουμε ότι ουδείς θα διαφωνήσει και με αυτή την άποψη.

Αντιπαρερχόμενοι λοιπόν τις αναφορές του σε ”φληναφηματα” και ”δημοσιογραφικές αποκαλύψεις”, (καθώς η χρήση της... κοινής λογικής δεν συνιστά αποκάλυψη), αποδίδουμε τον εκνευρισμό που διαφαίνεται σε τμήματα της επιστολής του κ. Λιακουνάκου (τον οποίο πάντως ευχαριστούμε για την άμεση και προσωπική απάντησή του) σε ένα κύριο λόγο.

Στις αναφορές του σχολίου επί των πολιτικών επιθέσεων που έχει δεχτεί για τις δραστηριότητές του στον αμυντικό τομέα. Για τις οποίες όμως, ουδεμία ευθύνη φέρουμε εμείς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v