Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 9 2013

ΕΒΖ: Οι βόλτες με το... magic (air)bus

ΕΒΖ: Οι βόλτες με το... magic (air)bus
Στις 29 Μαρτίου 2013, η στήλη καυτηρίαζε τον βασικό μέτοχο της ΕΒΖ για την επιλογή του να τοποθετήσει σε τρεις από τις επτά θέσεις μελών του Δ.Σ. της εισηγμένης άτομα που διαμένουν στην Αθήνα.

Δεν μπορούσε, βέβαια, να προβλέψει τα χειρότερα.

Από τις 22/8/2013 η ΕΒΖ έχει νέο Δ.Σ. Τώρα τα έξι από τα επτά μέλη διαμένουν στην Αθήνα! Κι ακόμη, τα δύο από τα τρία εκτελεστικά μέλη διαμένουν στην Αθήνα.

Και όλοι αυτοί θα ανεβοκατεβαίνουν, ως... ταξιδιάρες ψυχές, στη Θεσσαλονίκη για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Προφανώς, ο εκκαθαριστής της ΑΤΕ, στην οποία ανήκει η ΕΒΖ, δεν μπόρεσε να βρει επτά άτομα από τη Θεσσαλονίκη για να στελεχώσει το Δ.Σ. της ΕΒΖ.

Τουλάχιστον να έχουν δει κι ένα χωράφι με τεύτλα.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται.

Στις 27/8/2013 ανακοινώθηκε ότι στις 24/9/2013 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΒΖ με βασικό θέμα την τροποποίηση 17 άρθρων του καταστατικού.

Καλά, γιατί τόση βιασύνη;

Αφού σε 1-2 μήνες θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση. Προτεραιότητα της εκκαθάρισης είναι η τροποποίηση του καταστατικού ή η πώληση των μετοχών;

Μήπως τις οδηγίες για την τροποποίηση του καταστατικού τις έδωσε ο υποψήφιος αγοραστής; Και γιατί δεν περιμένει να κάνει εκείνος τις τροποποιήσεις, όταν θα έχει αποκτήσει τις μετοχές;

Πάντως, για καλό και για κακό, τροποποιήστε και το άρθρο που ρυθμίζει τα των συνεδριάσεων του Δ.Σ. ώστε τα συμβούλια να γίνονται χωρίς τη φυσική παρουσία των μελών.

Να διασωθούν 5-6.000 τον μήνα από τα οδοιπορικά των συνεδριάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v