Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 1 2006

Μινωικές - HSW: Η ώρα του Χρηματιστηρίου;

Ουδεμία απόφαση έλαβε χθες το Δ.Σ. των Μινωικών, για το ποσοστό που κατέχει στη Hellenic Seaways. Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες της στήλης, το θέμα... ουδόλως απασχόλησε τα μέλη του!

Κατά πάσα πιθανότητα, σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε και το γεγονός ότι ο κ. Π. Λασκαρίδης είναι πλέον βασικότερος μέτοχος της HSW, με ποσοστό της τάξεως του 36%.

Γεγονός που, απολύτως δικαιολογημένα κατά την άποψή μας, αποθαρρύνει πλέον τους όποιους επίδοξους αγοραστές του ποσοστού των Μινωικών, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι αυτοί θα λάμβαναν ”πακέτο” και τα μικρά ποσοστά της HSW που κατέχουν μέλη του Δ.Σ. της πρώτης.

Άλλωστε, κύκλοι της διοίκησης των Μινωικών σημειώνουν -ανεπίσημα- ότι στην πράξη δεν έχουν καμία προσφορά πλέον, την οποία θα μπορούσαν ρεαλιστικά να συζητήσουν!

Κάτι που φαίνεται να σημαίνει ότι έρχεται ξανά τώρα στο προσκήνιο το σχέδιο εισόδου της HSW στο Χρηματιστήριο.

Μια διαδικασία μέσω της οποίας θα μπορούσαν να προκύψουν σημαντικές υπεραξίες για τις Μινωικές, χωρίς να προκύπτει πρόβλημα από το γεγονός ότι υπάρχει πλέον άλλος βασικός μέτοχος.

Άλλωστε σε ό,τι αφορά την υπό τον κ. Στρίντζη διοίκηση της HSW, η μέχρι στιγμής συνεργασία των δύο πλευρών (Μινωικές-Λασκαρίδης) φαίνεται να είναι αγαστή και... συγκλίνουσα στις κατευθύνσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v