Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 25 2013

ΕΛΤΑ: Απίστευτο κι όμως... συνδικαλιστικό!

ΕΛΤΑ: Απίστευτο κι όμως... συνδικαλιστικό!

Λίγο παλιό, αλλά πολύ καλό...

Οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ μετέχουν με δύο εκπροσώπους στο διοικητικό συμβούλιο της κρατικά ελεγχόμενης εταιρείας.

Η επιλογή των εργαζομένων-εκπροσώπων στο Δ.Σ. γίνεται κατόπιν ψηφοφορίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

Και μέχρις εδώ, όλα καλά.

Το ευτράπελο είναι πως μόνο από την ΠΑΣΚΕ-ΕΛΤΑ για τις συγκεκριμένες δύο θέσεις υπήρξαν 801(!) -ναι καλά διαβάσατε, οκτακόσιες μία- υποψηφιότητες...

Να φανταστείτε πως το ψηφοδέλτιο βγήκε σε μέγεθος αφίσας (70 εκατοστά ύψος επί 50 πλάτος) ώστε να είναι ευδιάκριτα και τα 801 ονοματεπώνυμα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά και στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου έγραφε «ψηφίζονται μέχρι δύο».

Μπαίνοντας στο διαδίκτυο επιβεβαιώσαμε, σε πρώτη φάση, αυτό που αναμέναμε: η ΠΑΣΚΕ δεν θα ήταν η μόνη υποψήφια συνδικαλιστική παράταξη, καθώς συμμετείχαν στην ψηφοφορία και οι παρατάξεις ΔΑΚΕ, ΠΑΚ, ΔΑΚ, Δημοκρατική Συνεργασία και ένας ανεξάρτητος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρώτη στην ψηφοφορία ήρθε η ΠΑΣΚΕ με 53,2% που εξέλεξε το ένα μέλος του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ και δεύτερη η ΔΑΚΕ που εξέλεξε το δεύτερο.

Αυτό που θα θέλαμε να μάθουμε και δεν το καταφέραμε είναι ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων όλων των παρατάξεων... Να ήταν άραγε πάνω από δύο ή και πάνω από τρεις χιλιάδες;

Τόσο μεγάλος συνωστισμός (που θα έλεγε και η κ. Ρεπούση...) για δύο θέσεις στο Δ.Σ. των ΕΛΤΑ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v