Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 11 2006

NOTOS: Στους βασικούς μετόχους το 67%

Η δημόσια πρόταση των βασικών μετόχων της Notos Com (μέσω της εταιρίας ”Τραμουντάνα”) φαίνεται ότι ήδη έχει οδηγήσει στην εξασφάλιση της καταστατικής πλειοψηφίας εκ μέρους τους.

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούν οι πληροφορίες της αγοράς, σύμφωνα με τις οποίες την Παρασκευή η ”Τραμουντάνα” εξασφάλισε μεταξύ άλλων ένα ποσοστό της τάξεως του 3% της Notos, από ξένο θεσμικό επενδυτή.

Σημειώνουμε ότι στα ποσοστά που ανακοινώνονται επίσημα, καθώς γίνονται μεταβιβάσεις μέσω Χ.Α., θα πρέπει να προστεθούν και οι αποδοχές που γίνονται στην Alpha Bank, οι οποίες βεβαίως δεν ”περνούν” από το ταμπλό, ούτε και ανακοινώνονται.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους, οπότε θα πρέπει να αναμένονται και πρόσθετες ”εισροές” ποσοστών προς τους βασικούς μετόχους, από θεσμικούς και ιδιώτες που έχουν τη συνήθεια να περιμένουν ως την τελευταία στιγμή.

Εμείς θυμίζουμε την άποψη που είχαμε εκφράσει πριν ακόμη ξεκινήσει η Δημόσια Προσφορά, δηλαδή ότι όσοι ”ψώνιζαν” στα 3,56 ευρώ, το έκαναν γνωρίζοντας ότι υπάρχει το δίχτυ ασφαλείας της πρότασης στα 3,54.

Το οποίο βεβαίως παύει να υφίσταται ως υποχρέωση από αύριο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v