Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 1 2014

Blue Riviera: Η κορυφή του παγόβουνου με τις πλαστές εγγυητικές

Blue Riviera: Η κορυφή του παγόβουνου με τις πλαστές εγγυητικές

Αυξάνονται και πληθύνονται οι επώνυμοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής που είχε καταθέσει στο υπουργείο Ανάπτυξης η εταιρεία Blue Riviera, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο Δημ. Τζιώτης.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι βέβαια πως ενώ κυκλοφορεί με κάθε λεπτομέρεια το τμήμα της δικογραφίας που αφορά τη δραστηριότητα της Blue Riviera, η οποία ήθελε την επιδότηση για να επενδύσει στην κατασκευή ξενοδοχείου στην Κρήτη, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για τις εταιρείες που μεσολαβούσαν ώστε να εκδοθούν οι πλαστές εγγυητικές.

Γι' αυτό και πολλοί θεωρούν πως ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τη δράση του κυκλώματος μέσω του οποίου εκδόθηκαν πλαστές εγγυητικές για επενδύσεις αρκετών εκατομμυρίων.

Και αναρωτιούνται: Ποιος είχε μεσολαβήσει για να εκδοθεί η πλαστή εγγυητική της Blue Riviera; Ποια πρόσωπα στελέχωναν τις εταιρείες διαμεσολάβησης και με ποιον τρόπο κατάφεραν να πείσουν τις υπηρεσίες για τη γνησιότητά τους; Πόσες τελικά ήταν οι εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση;

Οι πολίτες ακούν μόνο για την Blue Riviera του κ. Τζιώτη, αλλά όπως είχε αποκαλυφθεί κυκλοφορούσαν επί χρόνια δεκάδες τέτοιες εγγυητικές. Και, τελικά, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν έχει εκταμιευθεί συγκεκριμένο ποσό κρατικών ενισχύσεων μέσω των πλαστών εγγυητικών;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v