Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 3 2014

Αθ. Πλεύρης: Ο βουλευτής της «πίσω πόρτας» και τα... ταξίματα

Αθ. Πλεύρης: Ο βουλευτής της «πίσω πόρτας» και τα... ταξίματα

Επ' ευκαιρία της αποχώρησης του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου από την κυβέρνηση και την ελληνική Βουλή, να υπενθυμίσουμε ότι ο αντικαταστάτης του Αθανάσιος Πλεύρης μπαίνει «στη λίστα των τριακοσίων»... από την πίσω πόρτα!

Στις πρώτες εκλογές του Μαΐου του 2012 είχε κατεβεί με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και αφού «πάτωσε»... αποστάτησε, καταφεύγοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου και τοποθετούμενος μάλιστα με τη μέθοδο της λίστας!

Δηλαδή, ο κ. Πλεύρης γίνεται σήμερα κυβερνητικός βουλευτής, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ούτε ένας ψηφοφόρος από τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα!

Όσο για εκείνον που εξαιτίας της «τοποθέτησης άνωθεν» του κ. Πλεύρη έφαγε... πόρτα (μιλάμε για τον πρόεδρο του ΣΜΕΧΑ Αλέξανδρο Μωραϊτάκη), δεν μίλησε τότε επειδή του είχαν τάξει θέση, την οποία μάλιστα «δικαιούνταν», τουλάχιστον με βάση το βιογραφικό του.

Τι τα θέλετε, όμως; Κανείς δεν έχασε από το τάξιμο και έτσι αυτοί που υπόσχονταν στον κ. Μωραϊτάκη προεκλογικά, μετά... έκαναν το κουνέλι. Όπως για παράδειγμα έκαναν και με τους ιδιώτες ομολογιούχους που προεκλογικά τους έταζαν αποκατάσταση των ζημιών τους.

Λένε, όμως, πως... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v