Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 27 2014

O Σαουδάραβας Κροίσος, οι τρεις επιλογές και η... προστασία

O Σαουδάραβας Κροίσος, οι τρεις επιλογές και η... προστασία

Τελικά που θέλει να επενδύσει ο Σαουδάραβας κροίσος Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ; Στον Αστέρα Βουλιαγμένης; στο πρώην Ξενία Λαγονησίου που σήμερα βρίσκεται υπό την πολυετή διαχείριση ελληνικού ξενοδοχειακού ομίλου ή στο Σούνιο;

Διαλέγετε και παίρνετε καθώς και τα τρία σενάρια κυκλοφόρησαν μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη!

Ο συνέταιρος του ιδρυτής της Microsoft Bill Gates στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Four Seasons είχε δηλώσει δημοσίως πως συζητά (με τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες;) για τη λειτουργία μιας ακόμα μονάδας στο συγκρότημα του Αστέρα.

Στη συνέχεια μάθαμε πως ενδιαφέρεται και για το Λαγονήσι το οποίο, όμως, έχει παραχωρηθεί σε άλλον. Εστω και αν υπάρχουν διάφορα ζητήματα στις σχέσεις δημοσίου και παραχωρησιούχου.

Τώρα ακούγεται πως «στείλαμε» τον πρίγκιπα λίγο πιο παρακάτω, στο Σούνιο. Δεν έχει γίνει σαφές ποια έκταση θέλουμε να πωλήσουμε...

Επειδή, πάντως, είναι Αραβας, αλλά δεν είναι και αφελής, διεμύνησε πως πρώτα θα υπογραφεί συμφωνία προστασίας των επενδύσεων και μετά πιθανώς θα συζητήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v