Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 18 2014

Σφηνάκια για Cyclon και τη ΓΣ της Trastor

Σφηνάκια για Cyclon και τη ΓΣ της Trastor

TRASTOR: Ενα ακόμα επεισόδιο στην πολύμηνη διαμάχη μεταξύ της οικογένειας Θεοδωρίδη και της Τράπεζας Πειραιώς θα παρακολουθήσουν όσοι μέτοχοι συμμετάσχουν στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της TRASTOR ΑΕΕΑΠ.

Επισήμως, μοναδικό θέμα της συνέλευσης είναι η λήψη απόφασης «αναφορικά με τον τρόπο διακανονισμού της οφειλής της εταιρείας Pasal Development A.E. προς την Trastor που προέρχεται από την προκαταβολή που είχε καταβάλει η Trastor στην Pasal, δυνάμει του υπ' αρ. 6.341/14-2-2012 προσυμφώνου της Συμβολαιογράφου Αθηνών Ιουλίας Παπαδοπούλου».

Η Τράπεζα Πειραιώς, ως μέτοχος της Trastor έχει ζητήσει ενημέρωση για το πώς και πότε θα επιστρέψει η Pasal (η οποία έχει καταθέσει αίτηση για το άρθρο 99) την προκαταβολή που είχε λάβει από την Trastor, ύψους 4,76 εκατ. ευρώ για την αγορά ακινήτου στο 27ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου στην Ελευσίνα.

Η συμφωνία για την αγορά του ακινήτου ματαιώθηκε, αλλά τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί στο ταμείο της Trastor.

Η διοίκηση της τελευταίας αναφέρει στις λογιστικές καταστάσεις εννεαμήνου πως η Pasal «υπέβαλε πρόταση µε τους όρους και το χρονοδιάγραµµα επιστροφής του παραπάνω ποσού η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας της 23ης/9/2014» καθώς και πως «εκκρεµεί η υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού».

 

CYCLON: Μειοδότης κηρύχθηκε η Cyclon, 100% θυγατρική της εισηγμένης Motor Oil Hellas.

Ο διαγωνισμός αφορούσε στην προμήθεια 4.740 τόνων λιπαντικών προϊόντων για τους κινητήρες των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ στα νησιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v