Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 30 2007

Τα ανύπαρκτα δολάρια, το Ιασώ και ο Λιακουνάκος

Με τη σεναριολογία στην αγορά να έχει αγγίξει πλέον επίπεδα... 1999, δεν είναι καθόλου παράξενο που μεταξύ κάποιων ιατρών του Ιασώ κυκλοφορούν φήμες ότι έχει ενσκήψει ενδιαφερόμενος... Ελληνοαμερικανός αγοραστής.

Ο οποίος μάλιστα είναι πρόθυμος να δώσει, λένε, πάνω από 15 ευρώ (!) ανά μετοχή για να αγοράσει το 5% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Πριν από τον Ελληνοαμερικανό επενδυτή... ”φάντασμα”, κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο κ. Λιακουνάκος έδινε επίσης ”πάνω από 15 ευρώ ανά μετοχή” σε πρώην ανώτατο διοικητικό στέλεχος του Ιασώ για να πάρει το ποσοστό του.

Εμείς όμως μαθαίνουμε ότι και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για αβάσιμες φήμες, οι οποίες όμως είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προσδοκίες μεταξύ των ιατρών-μετόχων ότι θα πουλήσουν σε αντίστοιχα επίπεδα.

Κι έτσι, έχωσαν πιο βαθιά στο... μπαούλο τις μετοχές τους.

Εξέλιξη που αυτή τη στιγμή βολεύει τη Euromedica, η οποία δεν θέλει να αποκτήσει το management του Ιασώ με τους ενεργούς ιατρούς του να έχουν πουλήσει, μια και έτσι κινδυνεύει να πάρει μόνο... ντουβάρια.

Στην τρέχουσα συγκυρία θα μπορούσε όμως να βολεύει και τη διοίκηση του... Ιασώ.

Καθώς όσο συντηρούνται προσδοκίες για άλλο επενδυτή πλην Λιακουνάκου, αποδυναμώνεται το όποιο ”ρεύμα” έχει ο τελευταίος μεταξύ των ιατρών.

Μέχρι δε να αποκαλυφθεί ότι δεν έρχεται το... δολάριο, όλο και κάποια νέα επιστροφή ή έστω κάποιες δωρεάν μετοχές θα πέσουν στο τραπέζι για να δελεάσουν τους μετόχους.

Σε δουλειά να βρίσκονται...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v