Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 20 2007

J&P: Πάει για project... Αlfa μεγέθους στο Ομάν

Ποια σχέση μπορεί να έχει ένα penny stock της αμερικανικής αγοράς OTC με τον όμιλο J&P;

Η μετοχή της εδρεύουσας στο Delaware των ΗΠΑ Alfa International Holdings Corp. έχει σχεδόν πενταπλασιαστεί τον τελευταίο μήνα, από το 0,25 στο 1,25 δολάριο.

Η εταιρία, που σημειωτέον δεν απασχολεί ούτε έναν μόνιμο υπάλληλο, ανακοίνωσε προ ημερών ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο έγκρισης από την κυβέρνηση του Ομάν για την ανάπτυξη του οικιστικού και θεματικού πάρκου ”Omagine”, συνολικού ύψους (κρατηθείτε...) 1,6 δισ. δολαρίων!

Συνεταίρος της στην επένδυση είναι η J&P Overseas, μητρική της J&P – ΑΒΑΞ, η οποία θα ελέγχει το 15% της εταιρίας Omagine LLC. Η τελευταία θα αναλάβει τη διαχείριση του έργου στην περίπτωση που υπάρξει οριστική έγκριση από την κυβέρνηση του Ομάν.

Στην τελευταία ανακοίνωση της Alfa International Holdings προβλέπεται ότι η τελική έγκριση θα ληφθεί εντός του Ιουνίου.

Με βάση λοιπόν τη σύμβαση την οποία έχουν ήδη υπογράψει οι Alfa και J&P, η τελευταία θα αναλάβει κατασκευαστικό αντικείμενο τουλάχιστον αντίστοιχου ποσοστού με τη συμμετοχή της στην Omagine LLC, δηλαδή το 15% του συνολικού έργου.

Στην περίπτωση που εγκριθεί από την τοπική κυβέρνηση και εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια, το ”Omagine” θα καταλαμβάνει έκταση ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων (!) και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει 3.900 κτίρια (βίλες, διαμερίσματα κ.λπ.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v