Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 9 2015

ΟΛΠ: Πρώτα η επανάσταση και μετά η... πώληση!

ΟΛΠ: Πρώτα η επανάσταση και μετά η... πώληση!

Την περασμένη εβδομάδα είχε αρχικά προγραμματιστεί η συζήτηση, στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), των αλλαγών στους όρους του διαγωνισμού για πώληση πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ.

Τελικά, η συζήτηση στο ΤΑΙΠΕΔ θα γίνει την προσεχή Τρίτη με στόχο να ενημερωθούν στη συνέχεια οι όμιλοι που είχαν περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Η συζήτηση μετατέθηκε επειδή χρειάζονταν παραπάνω χρόνος λέει η μία πλευρά. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν, όμως, πως πήγε λίγο πίσω επειδή την Κυριακή, στην αίθουσα τελετών του OΛΠ, το τμήμα Ναυτιλίας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά διοργανώνει ημερίδα προκειμένου να παρουσιάσει τα αρνητικά της πώλησης πακέτου μετοχών!

Στη συζήτηση μετέχουν πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι φορέων του Πειραιά, καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομένων που αντιδρούν στην πώληση των μετοχών. 

"Είναι τυχαίο πως παραχωρήθηκε ο χώρος από τον επικεφαλής του OΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη που έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή κατά της πώλησης πλειοψηφικού πακέτου;" λένε οι άσπονδοι φίλοι του κ. Ανωμερίτη. Στον OΛΠ υποστηρίζουν πως σχεδόν καθημερινά γίνονται εκδηλώσεις στη συγκεκριμένη αίθουσα. 

Με δεδομένο πως κορυφώνονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων (ήδη την Πέμπτη προχώρησαν σε 24ωρη απεργία), η στάση του ΣΥΡΙΖΑ (ως κυβέρνηση) και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ (ως κόμμα) θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. "Καλά, το έχει πει κάποιος στον κ. Δρίτσα;" έλεγε, αστειευόμενος και ένας παράγοντας του λιμανιού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v