Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 20 2015

Το φαβορί για το «τιμόνι» του ΤΧΣ και τα ακίνητα της Eurobank

Το φαβορί για το «τιμόνι» του ΤΧΣ και τα ακίνητα της Eurobank

ΤΧΣ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: Άμεσα θα πρέπει να βγει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για το διορισμό νέου προέδρου στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ.

Η επιτροπή επιλογής έχει συνεδριάσει και έχει προτείνει υποψηφίους. Φαβορί όπως έχει γράψει η στήλη ήταν και παραμένει ο κ. Γ. Μιχελής, πρώην υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος.

Η απόφαση που πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του EuroWorkingGroup θα πρέπει να ανακοινωθεί ως το Σάββατο καθώς λήγει η περίοδος 60 ημερών βάσει της οποίας τον πρόεδρο μπορεί να αναπληρώνει μέλος του Γενικού Συμβουλίου (Π. Μαριανί).

Παράλληλα θα ανακοινωθεί ο διορισμός ως και δύο νέων μελών του Γενικού Συμβουλίου.

ΥΓ.: Με δεδομένο ότι στην επιτροπή επιλογής συμμετέχουν ως παρατηρητές εκπρόσωποι της ΕΚΤ και της Κομισιόν, όσοι έχουν προταθεί θεωρείται ότι πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας.

 

EUROBANK: Στις εταιρείες Clayton και Resolution Real Estate ανέθεσε η Eurobank πιλοτικά τη διαχείριση 1.500 ακινήτων σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Πρόκειται για επαγγελματικά ή και οικιστικά ακίνητα, που περιήλθαν στην κατοχή της από κατασχέσεις.

Οι δύο εταιρείες διερευνούν ήδη τη δυνατότητα πώλησης κάποιων εξ αυτών, ενώ καλούνται να κάνουν διαχείριση των παραπάνω ακινήτων με στόχο τη μείωση του σχετικού κόστους που ανέρχεται σήμερα σε περίπου 3% της αξίας τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v