Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 18 2015

Ο νέος CEO του ΤΧΣ & το μήνυμα από τα εμπορικά κέντρα της Lamda

Ο νέος CEO του ΤΧΣ & το μήνυμα από τα εμπορικά κέντρα της Lamda

ΤΧΣ: Στις 15 Ιουνίου ολοκληρώθηκε μετά από μια μικρή παράταση η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ενδιαφέροντος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η επιτροπή προεπιλογής θα δει τους ενδιαφερόμενους και θα καταθέσει τις προτάσεις της στον υπουργό Οικονομικών.

Καταληκτική ημερομηνία για τον διορισμό νέου CEO στο Ταμείο αποτελεί η 12η Ιουλίου καθώς η παραίτηση της κας. Σακελλαρίου υποβλήθηκε στις 12 Μαίου και με βάση το καταστατικό του ταμείου η αναπλήρωσή της δεν μπορεί να υπερβεί τις 60 ημέρες.

Υ. Γ Μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται να βγει ο διορισμός δύο νέων μελών του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης.

 

LAMDA: Το πρώτο τρίμηνο του 2015 ήταν καλό, με αύξηση στο τζίρο των τριών εμπορικών κέντρων της Lamda Development κατά 8%, αλλά οι ρυθμοί ανόδου άρχισαν να περιορίζονται από τον Απρίλιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Οδυσσέας Αθανασίου, υποστήριξε χθες πως τον Απρίλιο η αύξηση τζίρου σε "The Mall", "Golden Hall" και "Mediterranean Cosmos" ήταν 2,5%.

Τον Μάιο η επισκεψιμότητα στα τρία εμπορικά κέντρα ήταν στα περυσινά επίπεδα, είπε ο κ. Αθανασίου, ενώ τον Ιούνιο καταγράφεται αύξηση περί το 2%.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v