Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 26 2002

Ανοίγει ο χορός των συγχωνεύσεων στις ΑΧΕ

Ο ”γάμος” μεταξύ της NEXUS και της Eurolink, την είδηση περί

του οποίου μπορείται να διαβάσετε στις... επίσημες στήλες του euro2day.gr, φαίνεται ότι απλά ανοίγει τη νέα ”σεζόν” στα... προξενιά, μεταξύ χρηματιστηριακών εταιριών.

Άλλωστε, μόνον οι υπερφίαλοι (που θεωρούν, ότι είναι καλύτερα να είναι ”πρώτοι στο χωριό”, παρά ”δεύτεροι στην πόλη”) δεν έχουν αντιληφθεί, ότι με τα σημερινά δεδομένα ο δρόμος για την επιβίωση περνά μέσα από τη συνένωση δυνάμεων.

Στην περίπτωση NEXUS-EUROLINK φαίνεται, ότι βοήθησε πολύ η μακροχρόνια γνωριμία μεταξύ των ηγετικών φυσιογνωμιών στις δύο εταιρίες, αλλά και η κοινή πρότερη πορεία στο χρηματασφαλιστικό χώρο.

Ο Μάξιμος Γεωργακόπουλος της πρώτης, γνωρίζεται εδω και πολλά χρόνια τόσο με τον Μιχάλη Γκλεζάκο, όσο και με τον Απόστολο Παπαποστόλου της δεύτερης και- ως φαίνεται- μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, βρήκαν τη χρυσή τομή!!

Με βάση αυτή, λένε οι ανεπίσημες, πλην όμως έγκυρες πληροφορίες του Χαμαιλέοντος, οι μέτοχοι της NEXUS θα κατέχουν ποσοστό 55% στο νέο σχήμα και οι μέτοχοι της Eurolink το 45%. Όσο για τα ”πόστα”, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γκλεζάκος θα είναι ο πρόεδρος της νέας εταιρίας, ο κ. Παπαποστόλου θα είναι αντιπρόεδρος, ενώ ο κ. Γεωργακόπουλος θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο της NEXUS, να λαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή.

Κατά τις... περιρρέουσες το χρηματιστηριακό χώρο πληροφορίες, σοβαρές συζητήσεις φαίνεται ότι διεξάγονται ήδη ( με σκοπό το... γάμο) μεταξύ άλλων δύο ”ζευγαριών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v