Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 2 2015

Ο Αντώνης Σγαρδέλης, ο «Μορέας» και τα 5 ξεχασμένα χιλιόμετρα

Ο Αντώνης Σγαρδέλης, ο «Μορέας» και τα 5 ξεχασμένα χιλιόμετρα

Οι λίγοι μικρομέτοχοι που βρέθηκαν προ ημερών στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της J&P ΑΒΑΞ δεν περίμεναν πως ο Αντώνης Σγαρδέλης θα είναι ένας από αυτούς που θα απευθύνουν ερώτηση προς τη διοίκηση του κατασκευαστικού ομίλου.

Βλέπετε ο κ. Σγαρδέλης είναι ένας από τους τρεις ιδρυτικούς μετόχους της ΑΒΑΞ ο οποίος στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική ως ηγετικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Διατηρεί, όμως, μετοχές του εισηγμένου ομίλου και στη διάρκεια της συνέλευσης ρώτησε "πότε θα τελειώσουν τα έργα στο Μορέα;".

Πρόκειται για μικρό τμήμα του οδικού άξονα Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα που δεν έχει παραδοθεί λόγω διαφόρων εκκρεμοτήτων με τον κ. Σγαρδέλη να υποστηρίζει πως "επειδή είμαι από την περιοχή και γνωρίζουν πως έχω σχέση με την κοινοπραξία, λόγω J&P ΑΒΑΞ, με ρωτούν συνεχώς. Πρέπει κάτι να τους πω!".

Η διοίκηση απάντησε πως η αναμορφωμένη σύμβαση παραχώρησης βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ έχει κατασκευαστεί το 95% του έργου.

Δεν σχολίασε, όμως, πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη σύμφωνα με τις οποίες αν η κοινοπραξία παραχώρησης δεν δώσει δωρεάν διελεύσεις για μόνιμους κατοίκους, κλπ, τότε η κυβέρνηση δεν θα εγκρίνει τις αλλαγές στη σύμβαση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v