Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 30 2015

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί στα telecoms και το ρίσκο για το ΕΣΠΑ

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί στα telecoms και το ρίσκο για το ΕΣΠΑ

TELECOMS: Αύξηση κατά περίπου 40% στα υπόλοιπα των λογαριασμών που δεν πληρώνονται εμπρόθεσμα βλέπουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι μέσα στον Ιούλιο και αναμφίβολα δεν έχουν κανένα λόγο να χαίρονται.

Βέβαια, λόγω της έκτακτης κατάστασης, φραγές γραμμών δεν γίνονται και συχνά επιχειρούνται νέοι διακανονισμοί πληρωμών.

Ταυτόχρονα όμως, οι εναλλακτικοί τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα πρέπει να συνεχίσουν να καταβάλουν τα ποσά που αποδίδουν μηνιαίως στον ΟΤΕ, λόγω της χρήσης του δικτύου του Οργανισμού και εκεί, ίσως υπάρξουν κάποια ζητηματάκια...

Οψόμεθα.

 

ΕΣΠΑ: «Καυτό» ενδιαφέρον για τον κατασκευαστικό κλάδο, τις εταιρείες πληροφορικής, αλλά και γενικότερα για τον επιχειρηματικό κόσμο, παρουσιάζει η ερώτηση που υπέβαλε στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομίας κ. Ευστάθιο Τσακαλώτο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου ζήτησε να κατατεθεί αίτημα παράτασης του ΕΣΠΑ, επισημαίνοντας ότι επειδή υπάρχει κίνδυνος εκατοντάδες έργα που είναι σε εξέλιξη να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν (με ολέθρια αποτελέσματα για τη χώρα) και επειδή εκπρόσωπος του Υπουργείου δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τώρα είναι αντίθετη στην παράταση του Προγράμματος, «θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να παραταθεί το Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ τουλάχιστον κατά ένα εξάμηνο».

Όπως έχει επισημάνει κατά το παρελθόν το Euro2day.gr, με βάση την υφιστάμενη κατάσταση, κοινοτικά κονδύλια που δεν θα προφτάσουν να εκταμιευθούν μέσα στο φθινόπωρο θα χαθούν και έτσι οι εταιρείες που υλοποιούν τα έργα, πιθανόν να πρέπει – προκειμένου να πληρωθούν- να απευθυνθούν στο ελληνικό δημόσιο.

Οπότε, σώθηκαν...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v