Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 8 2015

Στις καλένδες οι ενισχύσεις από τον επενδυτικό νόμο

Στις καλένδες οι ενισχύσεις από τον επενδυτικό νόμο

Συνολικά 6.300 επενδυτικά σχέδια που εντάχθηκαν στον επενδυτικό νόμο τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν λάβει τις ενισχύσεις, γιατί πολύ απλά ο δημόσιος κορβανάς δεν έχει χρήματα.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε υπάρχουν σκέψεις για αντικατάσταση των άμεσων ενισχύσεων (για αυτά τα 6.300 επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 15 δισ. ευρώ οι ενισχύσεις υπολογίζονται σε 5,7 δισ. ευρώ), με φοροαπαλλαγές ή συμψηφισμό φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.

Μία από τις επιχειρήσεις τα επενδυτικά σχέδια της οποίας έχουν ενταχθεί σε προηγούμενους επενδυτικούς νόμους είναι και η Κρι Κρι.

Το επενδυτικό πρόγραμμα για το παγωτό, που έχει ενταχθεί στις διατάξεις του ν. 3299/04, έχει πλέον ολοκληρωθεί στο σύνολό του και εντός του προσεχούς διαστήματος, όπως εκτιμά η διοίκηση της εταιρείας, θα κληθούν τα αρμόδια ελεγκτικά κλιμάκια για την πιστοποίηση του υπολοίπου 50% που παραμένει σε εκκρεμότητα.

Επίσης, το επενδυτικό πρόγραμμα για το γιαούρτι, που έχει ενταχθεί στις διατάξεις του ν. 3908/11, έχει ολοκληρωθεί πλήρως και εντός του προσεχούς διαστήματος, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της εταιρείας, θα κληθούν τα αρμόδια ελεγκτικά κλιμάκια να διενεργήσουν τον έλεγχο της επένδυσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v