Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2007

Η Centric και η επένδυση στα... νησιά Μάρσαλ

Η Morna Investments, η οποία εδρεύει στα νησιά Μάρσαλ, ”έχει λάβει το δικαίωμα χρήσης διαδικτυακού τόπου on-line gaming στη νοτιοανατολική Ευρώπη” μας ενημερώνει η διοίκηση της Centric Multimedia με αφορμή την πολυθρύλητη εξαγορά στον χώρο του διαδικτυακού στοιχηματισμού.

Βάσιμα κάποιοι μικροεπενδυτές αναρωτιούνται όμως ”από πού έλαβε την άδεια για διαδικτυακό τόπο η Morna”. Υπάρχει δηλαδή κάποιος οργανισμός που μοιράζει άδειες για on-line τυχερά παιχνίδια και η εδρεύουσα στα μακρινά νησιά Μάρσαλ του μικρονησιακού αρχιπελάγους κέρδισε (έπειτα από διαγωνισμό ή άλλως πώς) την άδεια για τη νοτιοανατολική Ευρώπη;

Με τα λίγα που ξέρουμε, οι οργανισμοί τυχερών παιχνιδιών μέσω Διαδικτύου λαμβάνουν άδειες (αν και όταν λαμβάνουν) από χώρες.

Δηλαδή η Morna Investments πήρε άδεια από όλες τις χώρες της νοτιανατολικής Ευρώπης ή από τον οργανισμό Παρευξείνιας Συνεργασίας;



Η υπό εξαγορά εταιρία θα παρουσιάσει το 2007 έσοδα περίπου 200 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τη διοίκηση της Centric.

Παρά την ενδελεχή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα στοιχεία για τη Morna. Βρήκαμε μόνο τη Morna Investments Pty Ltd. στη γειτονική Αυστραλία, η οποία στις 13 Αυγούστου έχει προγραμματίσει συνάντηση των εταίρων προκειμένου να προχωρήσει η εθελοντική εκκαθάριση.

Σίγουρα δεν συνδέεται με τη Morna Investments που σχεδιάζει να εξαγοράσει η Centric, καθώς η συγκεκριμένη προβλέπεται ότι θα έχει κέρδη περίπου έξι εκατ. ευρώ το 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v