Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 17 2015

Με τον… «αραμπά» πάει το περίφημο «Σύζευξις ΙI»

Με τον… «αραμπά» πάει το περίφημο «Σύζευξις ΙI»

Με παρακάλια προσπαθεί η διοίκηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ (ΚτΠ ΑΕ) να προχωρήσει το περίφημο έργο "Σύζευξις ΙΙ", για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών του δημοσίου με χαμηλότερο κόστος.

Ο στόχος για διασύνδεση περίπου 34.000 σημείων/κτιρίων του δημοσίου σε σύγκριση με τα μόλις 4.500 που είχαν διασυνδεθεί με το "Σύζευξις Ι" φαντάζει φιλόδοξος.

Ακόμα πιο φιλόδοξη είναι η επιδίωξη συγκέντρωσης των λεπτομερών στοιχείων που ζητούνται ώστε π.χ. να γνωρίζουν εκ των προτέρων στην ΚτΠ ΑΕ, ποια κτίρια κάθε οργανισμού έχουν αυξημένες ανάγκες (θέλουν δηλαδή γραμμές υψηλότερων ταχυτήτων κ.λπ.), επειδή φιλοξενούν πληροφοριακά συστήματα.

Για να καταλάβετε τη διάθεση συνεργασίας, η διοίκηση της ΚτΠ ΑΕ έχει στείλει τρεις επιστολές, στις 13 και 18 Μαΐου καθώς και στις 3 Ιουνίου, και ακόμα ορισμένοι φορείς δεν δείχνουν το αναμενόμενο ενδιαφέρον.

Ορισμένοι κακεντρεχείς υποστηρίζουν πως το μεγάλο μπάχαλο θα γίνει με τις 55.000 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, για περίοδο τριών ετών, που θα χορηγηθούν μέσω του "Σύζευξις ΙΙ".

Κάθε κρατικός οργανισμός πρέπει εκ των προτέρων να στείλει τον αριθμό των συνδέσεων που χρειάζεται για τα στελέχη που λόγω φύσης της εργασίας τους χρειάζονται κινητό τηλέφωνο.

Εκεί αναμένονται διαγκωνισμοί, όχι διαγωνισμοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v