Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 14 2015

Η J&P-ΑΒΑΞ, οι φήμες και η… κοινή λογική

Η J&P-ΑΒΑΞ, οι φήμες και η… κοινή λογική

Την κοινή λογική επικαλούνται στελέχη του κατασκευαστικού ομίλου J&P-ΑΒΑΞ, προκειμένου να διαψεύσουν τις φήμες που επανέρχονται τους τελευταίους μήνες χωρίς προφανή αιτία, περί αποχώρησης του κυπριακού ομίλου J&P από το μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης.

Οπως εξηγούν, ακόμα και στις σημερινές, εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ διατηρεί σημαντική παρουσία σε εν λειτουργία έργα με συμβάσεις παραχώρησης (Αττική Οδός, Ρίο-Αντίρριο), στους υπό κατασκευή οδικούς άξονες, καθώς και σε σειρά δημοσίων έργων στην Ελλάδα και την Εγγύς/Μέση Ανατολή.

Συνεπώς, "οι βασικοί μέτοχοι της εισηγμένης θα ήταν σαν να πυροβολούν τα πόδια τους, ειδικά όταν είναι γνωστό πως έχουν συνηθίσει να εργάζονται σε δύσκολες διεθνείς αγορές, ενίοτε δυσκολότερες από την Ελλάδα.

Η κυπριακή J&P είχε από την ίδρυσή της -πριν από περίπου 55 χρόνια- ως κύριο στόχο τις διεθνείς αγορές. Αλίμονο αν εγκατέλειπε μια αγορά κομβικής σημασίας όπως η ελληνική, με την πρώτη ευκαιρία, όσο δύσκολες και αν ήταν οι περιστάσεις", καταλήγουν τα ίδια στελέχη.

Γι' αυτό και αδυνατούν να εξηγήσουν τη συχνή επανάληψη των σεναρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v