Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 21 2016

«Εκρηξη» Τσαμάζ κατά ανταγωνιστών για OTE TV και καρτοκινητά

«Εκρηξη» Τσαμάζ κατά ανταγωνιστών για OTE TV και καρτοκινητά

Αστραψε και βρόντηξε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος Γλαύκου Περσιάνη σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να υπάρξει ρύθμιση και της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης.

Μολονότι απέφυγε να κατονομάσει τους «ανταγωνιστές», ο κ. Τσαμάζ είπε πως «αν ήθελαν να επεκταθούν στη συνδρομητική τηλεόραση, ας αγόραζαν τη Nova»! Υπενθυμίζεται πως Vodafone και Wind είχαν υποβάλει προ ενάμισι έτους μη δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση της Forthnet, η οποία ουδέποτε έλαβε δεσμευτικό χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος του OΤΕ δεν περιορίστηκε στην υπόθεση «συνδρομητική τηλεόραση», αλλά επιτέθηκε στον ανταγωνισμό και για τα αιτήματα που έχουν καταθέσει για «ρύθμιση της αγοράς καρτοκινητής τηλεφωνίας».

Όπως είπε, τώρα που ο OΤΕ έχει κατεβάσει τις τιμές και δεν μπορούν πλέον να τον ανταγωνιστούν, όπως παλαιότερα, ζητούν ρύθμιση της καρτοκινητής. Κατά τον κ. Τσαμάζ, στόχος τους είναι μέσω της ρύθμισης στον OΤΕ να αναγκαστεί ο τελευταίος να ανεβάσει τις τιμές, ώστε να τις ανεβάσουν και αυτοί!

«Περιμένουν από τον OΤΕ να κάνει τις επενδύσεις σε έναν τομέα, π.χ. συνδρομητική τηλεόραση ή VDSL, και στη συνέχεια ζητούν ρύθμιση για να επωφεληθούν και αυτοί», ξεσπάθωσε ο επικεφαλής του OΤΕ.

Η κόντρα, πάντως, με τους ανταγωνιστές καλά κρατεί, ειδικά όταν επί έναν χρόνο είναι ακέφαλη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v