Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 5 2002

Περί Netmed, NOVA και Alpha Digital

Επανέρχεται η φημολογία ότι Netmed-Multichoice και Alpha Digital βρίσκονται ”ένα μόλις βήμα” πριν από τη συμφωνία συνένωσης. Ωστόσο, απορίας άξιον παραμένει το πώς θα λυθούν κάποια θέματα... νομικού περιεχομένου, τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά, απ’ όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα από εμπορικό (και... πτωχευτικό) δίκαιο.

Η τελική πρόταση που συζητείται αυτές τις ημέρες, λένε ορισμένες πηγές, αφορά στη μελλοντική συμμετοχή της πλευράς Alpha στο μετοχικό κεφάλαιο της άλλης πλευράς, αφού πρώτα ο Alpha Digital προχωρήσει σε εκκαθάριση εν λειτουργία (αφού η λύση της πτώχευσης φέρεται να έχει εγκαταλειφθεί δεδομένης της υψηλής πιθανότητας κατηγοριών για ”καταδολίευση” από διάφορους ”ενδιαφερόμενους”).

Πάντως, τυχόν αίσιο τέλος στο... ”ειδύλλιο” που ξεκίνησε ήδη από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού θα αλλάξει άρδην την κατάσταση στην αγορά του θεάματος και σε όλους τους εμπλεκόμενους κλάδους.

Κοινώς, ώρα για... ξεφούσκωμα στα κάθε λογής ”δικαιώματα”, αλλά και άδοξο τέλος για τα ”όνειρα” της Intersat περί...οχηματοποίησης

Αλλωστε και οι δύο πλατφόρμες είναι βαθιά μέσα στα.. κόκκινα, με ζημίες πολλών δισ. δρχ, ενώ η ρημάδα η ”πίτα” παρά τις προσπάθειές τους δεν φαίνεται να έχει μεγαλώσει.

Οι πληροφορίες θέλουν τους συνδρομητές της Multichoice να έχουν περιοριστεί στους 210.000, ενώ η Alpha Digital κατόρθωσε τελικά να πάρει μόλις 38.000 συνδρομητές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v