Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 17 2016

Τα μηνύματα Πιτσιόρλα, οι επιθέσεις και η αναζήτηση στήριξης

Τα μηνύματα Πιτσιόρλα, οι επιθέσεις και η αναζήτηση στήριξης

"Ιδιωτική συζήτηση που μεταφέρθηκε λάθος" ήταν σύμφωνα με κύκλους του ΤΑΙΠΕΔ όσα έγραψε το Σάββατο ο "Βηματοδότης" περί αποχώρησης του Στέργιου Πιτσιόρλα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ εμφανίζεται να λέει πως "ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω, δεν πρόκειται στο μέλλον να έχω την παραμικρή εμπλοκή με το κόμμα" και να επισημαίνει πως ακολουθεί "την πολιτική της κυβέρνησης, αυτό κάνω και τίποτε άλλο, μια πολιτική που έχει την έγκριση του πρωθυπουργού".

Οι παλαιότεροι θυμούνται, πάντως, πως ο κ. Πιτσιόρλας είχε διαχωρήσει τη θέση του, από τις αρχές της δεκαετίας, με την ηγεσία του (τότε) Συνασπισμού, με αιχμές για την ηγεσία ...Τσίπρα!

Τώρα ελπίζει στη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα καθώς δέχεται βολές από παντού και κυρίως από το δίδυμο Πάνου Σκουρλέτη και Χρήστου Σπίρτζη. Οι δύο υπουργοί, με κάθε ευκαιρία, κάνουν και μία δήλωση για τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ εκφράζουν και την αντίθεσή του με την υλοποίηση του σχεδίου ιδιωτικοποιήσεων.

Στο Ταμείο απαντούν πως οι υπουργοί που αντιδρούν έχουν συμφωνήσει, υπογράψει και ψηφίσει το στρατηγικό σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v