Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 22 2007

Cardico: Η εισηγμένη δεν έχει μιλήσει ακόμη…

Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος για την πορεία της μετοχής της Cardico το τελευταίο δωδεκάμηνο, καθώς οι απώλειες έφτασαν στο 45%.

Και δεν είναι μόνο η χθεσινή κατρακύλα (μακάρι να ήταν η μόνη) αλλά είναι και η γενικότερη πορεία του τίτλου κατά το τελευταίο διάστημα, η οποία δείχνει ότι η χρηματιστηριακή αγορά έχει ήδη προεξοφλήσει μια πολύ κακή εικόνα για τα αποτελέσματα του εννεαμήνου και μια εξίσου άσχημη πορεία για το μέλλον.

Παρ’ όλα αυτά, η εισηγμένη εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα αποτελέσματα εννεαμήνου, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που είχε εξαγγείλει είναι σε θέση να δείξει ότι τα πρώτα σημεία ανάκαμψης που παρουσιάστηκαν στο εξάμηνο συνεχίστηκαν εντονότερα και κατά το τρίτο τρίμηνο της χρήσης.

Κι επίσης, μένει ακόμη να δούμε πώς θα προχωρήσει μελλοντικά μια σειρά από επεκτατικά σχέδια που είχε ανακοινώσει η εισηγμένη εταιρία κατά τη φετινή παρουσίασή της στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (π.χ. για φιστίκια από την Αμερική που το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο τα ακούμε στην αγορά).

Το τι τελικά θα γίνει θα το δείξει ο χρόνος.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που τα χρηματιστηριακά κέρδη προκύπτουν μεσοπρόθεσμα από τα turn around stories και ενδεχομένως η Cardico να είναι ένα από αυτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v