Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 3 2016

Το μπλόκο της ΕΚΤ και σφηνάκια για Alpha, Πειραιώς

Το μπλόκο της ΕΚΤ και σφηνάκια για Alpha, Πειραιώς

Πειραιώς: 31 καταστήματα έκλεισε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του α΄ εξαμήνου η Πειραιώς, ως αποτέλεσμα του προγράμματος εξορθολογισμού σε συνέχεια των εξαγορών.

Ο όμιλος απασχολεί συνολικά 19.993 άτομα, εκ των οποίων 552 άτομα αντιστοιχούν σε μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες (ATE Ασφαλιστική Α.Ε., ΑΤΕ Insurance Romania S.A. και Όμιλος εταιρειών Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου ΛΤΔ)

Το πρόγραμμα μείωσης των δραστηριοτήτων εξωτερικού, θα συνεχισθεί, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης.

 

ΕΚΤ: Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση της ΕΚΤ προς τις ελληνικές τράπεζες να μην αυξήσουν περαιτέρω την έκθεσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο.

Οι διοικήσεις των τραπεζών ρωτήθηκαν σχετικά από τους αναλυτές για το αν και πότε μπορούν να ενισχύσουν τη θέση τους σε κρατικά ομόλογα για να εισπράξουν την απάντηση «σίγουρα όχι, μέχρι το τέλος της χρονιάς»

 

Alpha Bank: Εξοικονόμηση δαπανών περί τα 35 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση αναμένει η Alpha Bank από τη μείωση του προσωπικού που θα επέλθει λόγω του προγράμματος κινήτρων στοχευμένης αποχώρησης που θα τρέξει μέχρι το τέλος του έτους.

Εκτίμηση για τον αριθμό των συμμετεχόντων δεν διατύπωσε στην τηλεδιάσκεψη. Σημειώνεται ότι έχει σχηματίσει πρόβλεψη για εθελουσία έξοδο 64,3 εκατ. ευρώ στο τέταρτο τρίμηνο του 2015

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v