Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 10 2016

Μαρινόπουλος: Οι φήμες περί αναβολής και οι (νομικές) απειλές

Μαρινόπουλος: Οι φήμες περί αναβολής και οι (νομικές) απειλές

Το γεγονός ότι σήμερα δόθηκαν από τις τράπεζες τα πρώτα χρήματα, ένα μέρος δηλαδή του ποσού της «ενδιάμεσης χρηματοδότησης», προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αποτελεί αναμφίβολα θετική εξέλιξη για το εγχείρημα.

Ωστόσο τα απρόοπτα δεν έχουν εκλείψει.

Οι φήμες περί αναβολής στην εκδίκαση της αίτησης της Μαρινόπουλος για υπαγωγή στα άρθρα προστασίας του πτωχευτικού κώδικα, που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, προκάλεσαν ήδη την αντίδραση γνωστής δικηγορικής εταιρίας.

Σε ανακοίνωση της, η δικηγορική εταιρία Νίκος Αγαπηνός σημειώνει:
«Λαμβάνοντας υπ όψιν την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί αναβολής της συζητήσεως του αιτήματος εξυγίανσης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και την ανησυχία που έχει προκληθεί στους πιστωτές – εντολείς μας εν όψει του οικονομικού αδιεξόδου που έχουν οδηγηθεί πολλοί από αυτούς, {σ.σ. η δικηγορική εταιρία} ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι:

* Δεν θα συναινέσει σε καμία περίπτωση στο ενδεχόμενο αίτημα αναβολής της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

* Αντιθέτως, πρόθεσή μας είναι να συζητηθεί κανονικά Αίτηση Πτώχευσης που έχουμε καταθέσει κατά της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, καθόσον η εταιρία βρίσκεται σε παύση πληρωμών.

* Παράλληλα η εταιρία μας θα κινηθεί κατά των φυσικών προσώπων/μελών της οικογένειας Μαρινόπουλος για το σύνολο των επιταγών που έχουν εκδοθεί από την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ καθότι βαρύνονται ως ηθικοί αυτουργοί για το σύνολο των εκδοθεισών ακάλυπτων επιταγών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v