Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 13 2016

Πρώτο «χτύπημα» από Forthnet μετά το ΜΟΔ

Πρώτο «χτύπημα» από Forthnet μετά το ΜΟΔ

Λίγες ώρες μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Forthnet για την αναχρηματοδότηση δανεισμού, έγινε γνωστό πως υπέγραψε σύμβαση επέκτασης της συμφωνίας με τη EuroLeague μέχρι το 2020, και μάλιστα σε αποκλειστική βάση από τα κανάλια Novasports!

Όπως εξηγούν άνθρωποι που γνωρίζουν τα του μπάσκετ καλύτερα από τον ΧΑΜ, «η EuroLeague από φέτος είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, μετά την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής της, αφού πλέον όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών.

Στην ουσία, έχει μετατραπεί σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ και φυσικά οι δύο μεγάλες ελληνικές, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός».

Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία που ανακοινώνει η εταιρεία μετά τη ρύθμιση του δανεισμού. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πάνος Παπαδόπουλος επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία πως στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα για τη διοίκηση είναι η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών που αλλάζουν την καθημερινότητα των συνδρομητών και η απόκτηση περιεχομένου που πραγματικά ενδιαφέρει τον Ελληνα τηλεθεατή.

Στη μάχη για τα δικαιώματα της αναβαθμισμένης EuroLeague δεν συμμετείχε μόνο η Nova αλλά και ανταγωνιστές της. Τελικός νικητής αναδείχτηκαν, όμως, η Nova και τα κανάλια Novasports.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v