Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 7 2007

Εξοστρακίστε τον… Βγενόπουλο!

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η MIG, καθώς ανεβάζει συνέχεια το ποσοστό της στον ΟΤΕ, κι αντί να κάθεται ήσυχη να παρατηρεί τις οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες της διοίκησης Βουρλούμη, ζητάει εκπροσώπηση στη διοίκηση και ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται στρατηγικές κινήσεις (όπως η εξαγορά των μειοψηφιών της Cosmote και η πώληση της Infote).

H στήλη αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση αγωνιά (με την αντιπολίτευση να συμμερίζεται την αγωνία της - να μια… πρωτιά εδώ, όλους τους ενώνει το κοινό… δοβλέτι!) κι ετοιμάζεται να δημιουργήσει ειδική ρύθμιση, η οποία όμως μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μην ξεχνάμε πώς κατέληξε η περίφημη ”χρυσή μετοχή”).

Γι’ αυτό έχει να προτείνει κάτι… απλούστερο.

Γιατί δεν επαναφέρουμε τον αρχαίο ελληνικό νόμο περί εξοστρακισμού (φανταζόμαστε ότι όλοι τον θυμούνται από το… σχολείο), ώστε να εξοστρακιστεί ο ίδιος ο… Βγενόπουλος και να ξεμπερδέψουμε μια κι έξω με τις ενοχλητικές πρωτοβουλίες του.

Αυτός φταίει που βρήκε κι έφερε τα αραβικά κεφάλαια στην Ελλάδα, αυτός μάζεψε και τους μεγάλους ξένους θεσμικούς στη MIG, αυτός φταίει που έγινε τελικά με επιτυχία η αύξηση-μαμούθ των 5,2 δισ. (πού ξανακούστηκε αυτό, να κάνει ελληνική εταιρία αύξηση τέτοιου μεγέθους;), αυτός φταίει που η MIG επενδύει συνεχώς κι έχει ”απαιτήσεις” σωστής εταιρικής διακυβέρνησης στον ΟΤΕ.

Ε, ας τον εξοστρακίσουμε τον… ενοχλητικό, να τελειώνουμε μια κι έξω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v