Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 7 2016

O Μυτιληναίος και τα δύο πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ

O Μυτιληναίος και τα δύο πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ

Με "τρόμο" θυμούνται οι Έλληνες επιχειρηματίες την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο Βαρουφάκη δηλαδή, σε αντίθεση με τη δεύτερη περίοδο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τους λόγους αφού, δυστυχώς, τους βιώνουμε όλοι. Ενόψει λοιπόν ανασχηματισμού και ενός "νέου ξεκινήματος" που επιχειρεί η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση, αξίζει τον κόπο να δούμε πώς ακριβώς περιέγραψε ο Ευάγγελος Μυτιληναίoς στο Bloomberg την αντίθεση ανάμεσα στις δύο περιόδους της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Και τολμάω να πω ότι οι πρώτοι επτά μήνες της κυβέρνησης ήταν καταστροφικοί", τόνισε ο Έλληνας επιχειρηματίας. Και συνέχισε: "Με υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη, εξελίχθηκε μια κακή διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας. Ωστόσο, στη συνέχεια, μετά το δημοψήφισμα και τις εκλογές που ακολούθησαν, η νέα κυβέρνηση Τσίπρα είναι μια πολύ καλύτερη κυβέρνηση και τα μέλη της προσπαθούν πολύ περισσότερο από ό,τι προηγουμένως να συγχρονιστούν με την πραγματικότητα και να τηρήσουν τις συμφωνίες με τους δανειστές».

Θα είχε ενδιαφέρον λοιπόν να ακούσουμε τις εκτιμήσεις και τις εντυπώσεις του επικεφαλής του ομώνυμου Ομίλου, μετά από μερικούς μήνες θητείας του νέου κυβερνητικού σχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v