Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 3 2008

ΛΕΒΕΚ: Κι όμως, κάποιοι ακόμη ασχολούνται!

Παρότι από πλευράς Αρχών (με το άλφα κεφαλαίο, όπως… πρέπει) η καταπληκτική υπόθεση Λεβεντάκη φαίνεται ότι έχει μπει στο… χρονοντούλαπο της Σοφοκλέους χωρίς να αποδοθούν ευθύνες, το ενδιαφέρον των αναγνωστών συνεχίζεται κι αυτό κάτι δείχνει.

Ένας εξ αυτών μας γράφει:

”Στο τέλος του σχολίου σας εικάζεται ότι η υπόθεση Λεβεντάκη θα πάρει την άγουσα για τη Θέμιδα.

Δεν γνωρίζεται όμως ότι ήδη έχει αχθεί στη Θέμιδα, αλλά με ενάγουσα τη ΛΕΒΚ κατά της Αγροτικής Τραπέζης, κι έχει εκδοθεί πρωτόδικη απόφαση, με την οποία επιδικάζεται αποζημίωση στη ΛΕΒΚ (στο site της εταιρίας γίνεται λεπτομερής περιγραφή) για ζημία που προκάλεσε στην εταιρία από τη μη χορήγηση εγγυητικών επιστολών για την πληρωμή των επιδοτήσεων βάμβακος στους παραγωγούς από την Ε.Ε. κατά την εκκοκκιστική περίοδο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Η τράπεζα θα έπρεπε να σκεφτεί ότι με την ενέργειά της αυτή στρέφεται εναντίον όχι μόνον του φορέα με 53% αλλά και του 47% των μικρομετόχων, διότι διακόπτοντας την πίστωση προς την εταιρία που μοναδικό αντικείμενο έχει την εκκόκκιση βάμβακος ουσιαστικά την κλείνει”.

Ενδιαφέρουσα άποψη, φίλτατε, λέμε εμείς, πλην όμως ουδόλως αλλάζει την ουσία και την πορεία που είχε εξαρχής αυτή η υπόθεση.

Μια πορεία που μοιάζει να ήταν προδιαγεγραμμένη απ’ όταν ακόμη γίνονταν οι εξαγγελίες των τέως και των νυν μεγολομετόχων.

Όσο για την Αγροτική, ας μην ξεχνάμε ότι είναι τράπεζα, μέλημα της οποίας πρέπει να είναι το συμφέρον των μετόχων της. Το συμφέρον των μετόχων της Λεβεντάκης θα έπρεπε να είναι πρώτο μέλημα της δικής της διοίκησης.

Υ.Γ.: Λάβαμε επί του θέματος Λεβεντάκη και επιστολή του κ. Βερνίκου, την οποία θα δημοσιεύσουμε αύριο, μαζί με την απάντησή μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v