Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 4 2008

Σφηνάκια για ΝΙΚΑ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΜΑΪΛΛΗ κ.ά.

ΝΙΚΑΣ: Διαψεύδεται από πλευράς Global Finance η επανερχόμενη πληροφορία περί πώλησης της αλλαντοβιομηχανίας. Κρούσεις τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί αρκετές, κυρίως από εγχώριες αλλά και από ξένες τράπεζες για λογαριασμό πελατών της.

Όμως, η βιομηχανία θα πουληθεί αφού κερδηθεί το... στοίχημα.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: Κοντά στην οριστικοποίηση εξαγοράς ισπανικής εταιρίας ιχθυοκαλλιεργειών βρίσκεται η εταιρία Ανδρομέδα, ο έλεγχος της οποίας ανήκει στην Global Finance.

ΜΑΪΛΛΗΣ: Τόσο μέσω τραπεζών (κυρίως πιστωτριών) όσο και μέσω οίκου consulting, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, κρούσεις στον βασικό μέτοχο της εταιρίας για να πουλήσει.

Κυρίως από private equity funds.

Σχεδόν πάντα μέχρι τώρα προέκυπτε αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ προσφερόμενου και απαιτητού τιμήματος.

PLACEMENTS: Σειρά από παρουσιάσεις για τις εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρίες (οι οποίες είναι αρκετές) τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Κλιμάκια των μεγάλων ξένων οίκων θα έρθουν με πελάτες τους στην Αθήνα για να δουν τις διοικήσεις των εγχώριων τραπεζών, ενώ παρουσιάσεις προετοιμάζονται σε Λονδίνο, Ν. Υόρκη, Φρανκφούρτη και Παρίσι.

Αν βοηθήσει η συγκυρία, θα υπάρξουν επίσης τουλάχιστον τρία placements.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Οι φήμες εντείνονται ότι γνωστότατο στέλεχος από τον χώρο των θεσμικών επενδυτών αποχωρεί από τη θέση του, προκειμένου να κάνει το... ”Αγροτικό” του!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v