Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 9 2008

Σφηνάκια για ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΕΚ και ΔΕΗ (update)

ΤΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ: Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από πλευράς ομίλου Marfin ούτε κατέχεται έστω και μία μετοχή πληροφόρησαν τη στήλη κύκλοι προσκείμενοι στον όμιλο, διαψεύδοντας σχετικές φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν στον ”στενό κύκλο” της αγοράς.

ΑΝΕΚ: Σε κινήσεις τακτικής που απεικονίζονται και στο ταμπλό προχωρούν και οι δύο πλευρές. Η πλευρά Βαρδινογιάννη ελέγχει σίγουρα ποσοστό της τάξεως του 25%, ίσως και παραπάνω (μέσω Sea Star και… αλλέως), ενώ η πλευρά Γκριμάλντι ξεπέρασε σίγουρα το 15,13% και μάλλον προσπαθεί (ή θέλει να δείξει ότι προσπαθεί) για το 20%.

Το οποίο (το 20%), ας μην το ξεχνάμε, με τον ”νέο” Νόμο 2190 περί ανωνύμων εταιριών έχει αυξημένα δικαιώματα.

Οι κινήσεις τακτικής είναι πάντως απαραίτητες, εν όψει της συνέλευσης που έρχεται τη 17η Ιανουαρίου.

Το ερώτημα όμως είναι αν θα τα έχουν ήδη ”βρει”… μέχρι τότε.

Xθες Τετάρτη πάντως, η Sea απέκτησε άλλες 500.000 μετοχές της ΑΝΕΚ.

Υ.Γ.: Γενικά, στην υπόθεση ”ακτοπλοΐα” καλό είναι να είστε συγκρατημένοι σε σχέση με τα ποικιλόμορφα σενάρια που ”ακούγονται”.

Αναμφίβολα, τα δύο νέα σχήματα που έχουν δημιουργηθεί παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και η παρουσία Γκριμάλντι.

Προς το παρόν, όμως, ένα είναι σίγουρο: Ότι δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο!

Τα υπόλοιπα είναι... περικοκλάδες!

ΔΕΗ: Το είπε φίλος και είναι υπερβολικό μεν αλλά και... σωστό. Αν έπειτα από ομόλογα, Μαγγίνες και αυτοκτονίες η κυβέρνηση έξακολουθεί να βρίσκεται με άνεση μπροστά από την αξιωματική αντιπολίτευση, επόμενο είναι να μη ”χαμπαριάζει” εύκολα.

Γιατί το λέμε αυτό: Διότι παρά τις αντιδράσεις, στη ΔΕΗ το προχωράει το...βιολάκι της με τη RWE, έχοντας τη ”βούλα” πλέον και της πρωθυπουργικής θέλησης!

Και χθες Τετάρτη ανακοινώθηκε νέα συμφωνία για τη δημιουργία μεγάλης μονάδας, στην οποία θα έχει την πλειοψηφία η Χαλυβουργική, με άδεια που είναι ανενεργή για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος, απο το...2000!

Τι να τους κάνουμε, σου λένε, τους διαγωνισμούς; Αποφασίζουμε και τελειώνει.

Μόνο που τα... αυτάκια μας πιάνουν ότι οι ανταγωνιστές (της ΔΕΗ) ετοιμάζονται πυρετωδώς να πάνε στα δικαστήρια.

Προφανώς και εκτός Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v