Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 30 2016

Νέα αλλαγή διαχειριστή και… στο βάθος η IBG

Νέα αλλαγή διαχειριστή και… στο βάθος η IBG

Σχεδόν τέσσερα χρόνια πέρασαν από το «λουκέτο» της Λαϊκής Τράπεζας (Μάρτιος 2013) και μέχρι σήμερα ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει στο μέτωπο της πώλησης των περιουσιακών στοιχείων της Τράπεζας, ορισμένα εκ των οποίων βρίσκονται στην Ελλάδα.

Το… πάμφτωχο αυτό αποτέλεσμα αντανακλάται και στις συχνές αλλαγές διαχειριστών! Έτσι, αφού τον Απρίλιο του 2015 είχε υποβάλλει την παραίτησή της η Άντρη Αντωνιάδου, τώρα αποφάσισε να… «μην ανανεώσει το συμβόλαιό του» ο σημερινός διαχειριστής Κρις Παύλου.

Βέβαια, η αποχώρηση του κ. Παύλου θεωρείτο δεδομένη στη Λευκωσία, όχι μόνο λόγω των βολών που είχε δεχτεί από γνωστά πολιτικά πρόσωπα, αλλά και από το «άδειασμα» που του έγινε προ μηνών από την διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, φαίνεται πως προχωρεί απρόσκοπτα η διαδικασία πώλησης της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος (ο κ. Παύλου είχε διαφωνήσει), για την οποία λέγεται πως θα υπάρξει σημαντικό ενδιαφέρον (μεταξύ άλλων ισχυρή ρευστότητα και κατοχή τραπεζικής άδειας).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v