Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 2 2017

Το ντιλ στην Αλγερία που «ψήνει» θυγατρική της Motor Oil

Το ντιλ στην Αλγερία που «ψήνει» θυγατρική της Motor Oil

Πρόταση για συμπαραγωγή λιπαντικών με την αλγερινή κρατική εταιρεία Naftal έχει υποβάλει η LPC, θυγατρική της Μότορ Όιλ.

Η LPC εδώ και χρόνια είναι προμηθευτής της Naftal σε λιπαντικά, ενώ μετά από σχετική πρόσκληση που απηύθυνε η αλγερινή εταιρεία, συγκαταλέγεται στις υποψήφιες για τη δημιουργία μικτού σχήματος παραγωγής λιπαντικών στην Αλγερία.

Η Naftal είναι θυγατρική της κρατικής εταιρείας Sonatrach και δραστηριοποιείται στη διανομή πετρελαιοειδών και λιπαντικών στην τοπική αγορά.

Σε ό,τι αφορά στα λιπαντικά, η αλγερινή εταιρεία επιδιώκει να περιορίσει τις εισαγωγές και να προχωρήσει στην παραγωγή τους εντός της χώρας και ως εκ τούτου εξετάζει προτάσεις συνεργασίας με εταιρείες που έχουν τη σχετική εμπειρία.

Οι δυνατότητες συνεργασίας LPC-Naftal συζητήθηκαν στις 28 Δεκεμβρίου, σε συνάντηση που είχε η πρέσβης της Ελλάδας στο Αλγέρι Ιφιγένεια Κοντολέοντος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Νικόλαος Μπελιάς, με τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή της Naftal κ. Hocine Rizou, στην οποία συνάντηση παραβρέθηκαν και τα αρμόδια στελέχη της LPC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v