Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 8 2008

Ήρθε η δικαίωσή μας στην υπόθεση Hedley-Deal FX

Συνελήφθη προ ολίγων ημερών ένας από τους παλαιούς… ”γνώριμους” της στήλης και του euro2day.gr, για τον οποίο είχε προ ετών (προσέξτε, μιλάμε για μεγάλη πρωτιά του... 2001!) γράψει αποκλειστικά ρεπορτάζ και η εφημερίδα μας ”ΜΕΤΟΧΟΣ”, φέρνοντας στο φως πτυχές του μεγάλου σκανδάλου.

Πρόκειται για τον περίφημο πλέον κ. Β. Τσιτσιρίγκο (εκ των αδελφών Τσιτσιρίγκου), της εδρεύουσας προ ετών στη Γλυφάδα εταιρίας Hedley που είχε βεβαίως τον χαρακτήρα παρατράπεζας, μαζί με τα παρακλάδια της, όπως η επίσης γνωστή στην αγορά μας Deal FX.

Αλλά και τον κ. Τσιτσιρίγκο που είχε στενές σχέσεις με επώνυμα ”καθηγητικά ονόματα”, συνεργάτες του στην έκδοση ειδικού περιοδικού ”διεθνούς διπλωματίας” και φορείς ”κύρους” σε λοιπές δραστηριότητες.

Θυμίζουμε ότι οι δραστηριότητές του ήταν πολυσχιδείς, σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ -όπως κι εμείς πληροφορηθήκαμε αργά το βράδυ από την εκπομπή ”Ζούγκλα” του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου- εναντίον του εκκρεμούν συνολικά… 9 εντάλματα με βαρύτατες κατηγορίες.

Άλλωστε, ο ”ΜΕΤΟΧΟΣ” και τα τότε πρωτοσέλιδά του είχαν χρησιμοποιηθεί και σε εκπομπές του ίδιου δημοσιογράφου όταν η υπόθεση έφτασε για τα καλά στο προσκήνιο της ευρύτερης δημοσιότητας.

Πέρασαν χρόνια, αλλά αισθανόμαστε τώρα ότι ήρθε -επιτέλους- η ώρα της δικαιοσύνης.

Για την ιστορία, για τα κατορθώματα του κ. Τσιτσιρίγκου αλλά και για τη σχέση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Λευτέρη Θαλασσινού μαζί του, παραθέτουμε τη διεύθυνση σχετικού θέματος του euro2day το 2005:

http://www-org.euro2day.gr/articles/88999/

Με τίτλο: ”Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι”!

Διότι εκεί θα βρείτε πώς ξετυλίχτηκαν τα νήματα ενός τεράστιου σκανδάλου, με δημοσιεύματά μας από το 2001 ως το 2003 και το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v