Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 22 2017

Σφηνάκια για Moda Bagno και ένα... ιδιαίτερο γεύμα

Σφηνάκια για Moda Bagno και ένα... ιδιαίτερο γεύμα

MODA BAGNO: Για τα χρηματικά ανοίγματα μελών της οικογένειας του βασικού μετόχου της Moda Bagno προς την εισηγμένη εταιρεία, η στήλη είχε αναφερθεί στις 9 Μαρτίου, σε σχόλιό της με τίτλο: «Moda Bagno: Από εταιρική διακυβέρνηση, σκίζουμε» .

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα είναι πως για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει υποβληθεί αίτημα διερεύνησης από «πολίτη» που φαίνεται να έχει πολύ καλές γνώσεις χρηματοοικονομικής, ελεγκτικής και management, τόσο προς τον υπουργό Επικρατείας κ. Αλέξανδρο (Αλέκο) Φλαμπουράρη, όσο και προς τη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Ειδικότερα, η επιστολή ζητά τον συντονισμό για τη διερεύνηση ενδεχόμενης τέλεσης αξιόποινων πράξεων από ενέργειες ή παραλήψεις.

Εμείς πάντως, από την πλευρά μας, τονίζουμε το «ενδεχόμενης» και επισημαίνουμε πως την υπόθεση ήδη χειρίζεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

 

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΕΥΜΑ: Εθεάθη χθες να συντρώγει στον «Δουράμπεη» του Ψυχικού μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέα: ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένος, μετά των γνωστών δημοσιογράφων Ν. Χατζηνικολάου και Μ. Τριανταφυλλόπουλου.

Δυστυχώς, η πηγή μας δεν ήταν τόσο κοντά, έτσι ώστε να πληροφορηθεί για το περιεχόμενο των συζητήσεων, που σίγουρα θα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v