Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 15 2017

Κορρές: Οι πληροφορίες για εξαγορά και η διάψευση

Κορρές: Οι πληροφορίες για εξαγορά και η διάψευση
Το ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον εκ μέρους διεθνών παικτών επιβεβαίωσε στη στήλη η διοίκηση της εταιρίας Κορρές, διαψεύδοντας ωστόσο την ύπαρξη συμφωνίας εξαγοράς.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών υπήρξαν έντονες και «πυροδοτήθηκαν» και από την εντυπωσιακή αύξηση της τιμής της μετοχής της εισηγμένης κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις (κλείσιμο 4,550 ευρώ την περασμένη Παρασκευή, με εβδομαδιαία άνοδο που άγγιξε το +25%).

Οι πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του Χαμαιλέοντα έκαναν μάλιστα λόγο για τη διενέργεια due diligence στην εταιρία, αλλά και για προχωρημένες επαφές του ελληνικού ομίλου με ξένο παίκτη που διαθέτει ηλεκτρονική πλατφόρμα λιανικής πώλησης και διαχειρίζεται brands καλλυντικών, ειδών προσωπικής φροντίδας και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η διοίκηση της εταιρίας δεν αρνήθηκε ότι κατά καιρούς έχει δεχθεί κρούσεις «από δεκάδες ενδιαφερόμενους» καθώς και πως έχει «ανταλλάξει οικονομικά δεδομένα», αρνούμενη ωστόσο κατηγορηματικά  πως συζητά ή έχει προχωρήσει σε συμφωνία πώλησης στρατηγικής συμμετοχής ή του συνόλου των μετοχών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v