Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 28 2017

Τα «7άρια» της Profile και το χθεσινό… πάρτι

Τα «7άρια» της Profile και το χθεσινό… πάρτι

Μέσα στο γενικότερα «συγκρατημένο» κλίμα της συνεχιζόμενης κρίσης, κάποιες εταιρίες βρίσκονται σε καλύτερη «διάθεση», έχοντας καταφέρει να χαράξουν τον δικό τους δρόμο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εισηγμένη εταιρία πληροφορικής Profile, που εδώ και κάποια χρόνια άνοιξε με επιτυχία τα φτερά της στις αγορές του εξωτερικού, ενώ πρόσφατα προχώρησε στην εξαγορά της γαλλικής εταιρίας τεχνολογίας Login, αποδεικνύοντας ότι ναι, συμβαίνει και το αντίθετο από το… σύνηθες.

H Ρrofile έκανε χθες ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της, αλλά και να τιμήσει/επιβραβεύσει τους ανθρώπους της. Ήταν, όπως μάθαμε, ένα πάρτι με κεντρικό θέμα τον αριθμό… 7, που φαίνεται ότι είναι «γούρικος» για την εταιρία.

Διότι, όπως μας θύμισαν πηγές της στήλης, το 2003 έγινε η εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, επτά χρόνια μετά, το 2010, άνοιξαν τα γραφεία στο εξωτερικό (Ελβετία, Ντουμπάι κ.λπ.), ενώ φέτος, το 2017, έγινε η πρώτη εξαγορά ξένης εταιρίας.

Μας θύμισαν επίσης, ότι η Profile έχει ήδη παρουσία, μέσω των προϊόντων της, σε 27 χώρες και οργανωμένα γραφεία σε… 7 σημαντικά χρηματοοικονομικά κέντρα ανά τον κόσμο.

Έτσι, δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι το πάρτι έγινε στις 27/07/2017 και υπήρξε ειδική βράβευση αλλά και δώρα σε όσους από τους ανθρώπους της (σ.σ. το βασικότερο και πολυτιμότερο στοιχείο «αξίας» μιας τεχνολογικής εταιρίας) έχουν συμπληρώσει πάνω από 7 και πάνω από 14 χρόνια παρουσίας στους κόλπους της!

Τους ευχόμαστε κι εμείς καλή επιτυχία στα σχέδιά τους για τα επόμενα… 7 χρόνια!

ΥΓ: Φωτό από το παραθαλάσσιο πάρτι δεν εξασφαλίσαμε, αν κρίνουμε όμως από την πρόσκληση, μια χαρά πρέπει να πέρασαν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v