Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 13 2017

Το πλήθος μνηστήρων για τα δάνεια Euromedica και τα ανασφάλιστα Ι.Χ.

Το πλήθος μνηστήρων για τα δάνεια Euromedica και τα ανασφάλιστα Ι.Χ.

Σημαντική κινητικότητα ακούμε ότι παρατηρείται στο μέτωπο της εξαγοράς των δανείων της Euromedica, καθώς μέχρι σήμερα φέρονται να έχουν εκδηλώσει αρχικό σχετικό ενδιαφέρον δώδεκα επενδυτικοί οίκοι του εξωτερικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκπρόσωποι των παραπάνω οίκων παρουσιάστηκαν στα γραφεία της Deutsche Bank στο Λονδίνο και ζήτησαν τον σχετικό φάκελο, προκειμένου να τον μελετήσουν και να επανέλθουν για συζήτηση και πιθανόν για υποβολή οριστικής προσφοράς.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και το φερόμενο ενδιαφέρον από το γνωστό fund CVC, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει στη χώρα μας την κλινική Metropolitan και επίσης συμφώνησε πρόσφατα την κατ’ αρχάς εξαγορά του Iaso General από τον όμιλο ΙΑΣΩ.

Από τη μια πλευρά, λοιπόν, επιβεβαιώνεται η βούληση του CVC για έντονη διείσδυση στην ελληνική αγορά της ιδιωτικής υγείας, η οποία σήμερα παρουσιάζει έντονα προβλήματα, ωστόσο -σύμφωνα με ορισμένους κύκλους- θα μπορούσε να αποκτήσει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον εφόσον αναδιαρθρωθεί.

Και από την άλλη πλευρά, επιβεβαιώνονται όσοι εδώ και πολύ καιρό προβλέπουν σειρά από deals στον συγκεκριμένο κλάδο το επόμενο δωδεκάμηνο.

 

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΙΧ: «Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει πάρει ζεστά την υπόθεση του εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων και ο κ. Πιτσιλής κάνει εξαιρετική δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση.

Πολιτικές ευθύνες υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού», υποστηρίζει ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, επανερχόμενος στο καυτό αυτό ζήτημα που ταλαιπωρεί τους οδηγούς εδώ και δεκαετίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v