Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 10 2017

Ο εφοπλιστής με το... κοινωνικό τιμολόγιο και το «mea culpa» Παναγιωτάκη!

Ο εφοπλιστής με το... κοινωνικό τιμολόγιο και το «mea culpa» Παναγιωτάκη!

Mea culpa από τον πρόεδρο της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, για το ότι η εταιρία δεν έκοβε το ρεύμα των επιτήδειων που δήλωναν φτωχοί για να απολαμβάνουν χαμηλό τιμολόγιο, αλλά έμεναν σε επαύλεις και βίλες.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της επιχείρησης, εντοπίστηκαν περιπτώσεις όπως πρώην εφοπλιστής στην Καστέλα που δηλώνει άνεργος αλλά μένει σε σπίτι 760 τετραγωνικών μέτρων, καταναλώνει 7.500 κιλοβατώρες το 4μηνο και χρωστάει 32.000 ευρώ στη ΔEΗ. Και δεν είναι η μόνη... Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει βίλα 1.000 τετραγωνικών μέτρων στην Κηφισιά, χρωστάει 28.000 και καταναλώνει 8.400 κιλοβατώρες το δίμηνο.

Από τις αποκαλύψεις αυτές αναδεικνύονται τα εξής: Πρώτον, ο πλημμελής έλεγχος από το υπουργείο Οικονομικών και τον ΟΑΕΔ για την υπαγωγή καταναλωτών στο ΚΟΤ και δεύτερον, η λανθασμένη αντίληψη της ΔEΗ ως προς το ότι δεν άγγιζε τους δικαιούχους του φθηνού ρεύματος, ασχέτως αν χρωστούσαν 10.000 ή και 30.000 ευρώ.

Φυσικά από τις δηλώσεις Παναγιωτάκη προκύπτει και το εξής: Οι επερχόμενες αλλαγές από ΡΑΕ και υπουργείο ΠΕΝ στα κριτήρια υπαγωγής των ευπαθών ομάδων στο ΚΟΤ.

Οι πληροφορίες θέλουν να πέφτει γερό ψαλίδι επί δικαίων και αδίκων...

Συνεπώς, μία επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος από τη ΔEΗ στρώνει καταλλήλως το χαλί...

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v